HTML

Mira álma

Friss topikok

  • Snoopyka: @JuditS: Ugye? Nincs rossz ízlése Mirának... (2009.02.18. 18:32) kiegészítés a tegnapihoz
  • JuditS: Drágám, ez nagyon szépen megírt (nagyon szépen őrzött, ápolt, vigyázott) történet. Ugye egyáltalá... (2009.02.17. 13:35) A kezdetek

Linkblog

Tamás blogja

2009.03.03. 11:05 Snoopyka

Mirának eszébe jutott, hogy most lett volna Tamás szülinapja, ha jól számolta, a 60. Tamás 2007 nyarán meghalt. Gyönyörűen karbantartott, színvonalas blogot vezetett, amit Mira emlékezésül ma reggel átlapozott. A régi barátok, olvasók a mai napig írnak hozzászólásokat, a születésnapot is többen fejben tartották.

Fájdalmas volt a blogot olvasni, hogy tudta, lassan 2 éve halott, aki írta...

Mirának megint eszébe jutott az a sok emil, a hoszú telefonbeszélgetések, és nagy hiányérzete támadt. Tudni szerette volna, mit gondolna Tamás a mostani helyzetről, politikailag egy oldalon álltak, ugyanolyan harcos elszántsággal. Azt is tudni szerette volna, hogy mit gondolna arról, amit még ma is érez Miklós iránt. Kár, hogy nincs Szent Péteréknél telefon... Annyi mindent meg kellene beszélniük, és tudta, Tamás tudna neki tanácsot adni, mély, rekedtes hangján. Kifejezetten hiányérzete volt. Isten éltessen, Tamás, ott fenn!

Mira akart volna még írni a gondolatairól, érzéseiről, de annyira megérintette Tamás emléke, hogy inkább abbahagyta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miraalma.blog.hu/api/trackback/id/tr80977148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása