HTML

Mira álma

Friss topikok

  • Snoopyka: @JuditS: Ugye? Nincs rossz ízlése Mirának... (2009.02.18. 18:32) kiegészítés a tegnapihoz
  • JuditS: Drágám, ez nagyon szépen megírt (nagyon szépen őrzött, ápolt, vigyázott) történet. Ugye egyáltalá... (2009.02.17. 13:35) A kezdetek

Linkblog

valahol, valamikor...

2010.08.20. 20:59 Snoopyka

Do you feel it?

A Ház a tónál  című film megy.

Mikor először látta, egészen elvarázsolta, annyira szürreális, hogy az ember agya kattog utána sokáig. Most csak a második felétől nézte, és Mira azt gondolta, hogy legalább ennyire szürreális ez az egész Miklós-ügy a lelkében.

Ideje továbblépni, mondja éppen Kate. Ezt Mira már sokszor gondolta, mondták is neki barátai. Úgy érezte, meg is tette, de aztán úgy tűnt, mégsem. Nem is nagyon beszélt erről senkinek, egyedül Mariann volt az, akinek időnként említette.

Vártál rám - mondja Kate, a film utolsó jelenetében. Jó lenne ezt mondani - gondolta Mira. És ez ebben a pillanatban, a film hatására nem is tűnt annyira szürreálisnak.:-)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miraalma.blog.hu/api/trackback/id/tr352235881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása